Home > Nieuws

Reparatiemiddag oktober 2020: Eerst aanmelden

Gepubliceerd op: 2020-10-02 15:52:25

Op 23 oktober hopen we een reparatiemiddag te houden. Vanwege Covid-19 met een kleinere groep en alleen voor reparaties die eerst zijn aangemeld. We kunnen bezoekers helaas niet de mogelijkheid bieden om aanwezig te blijven tijdens de werkzaamheden.

Tot zaterdag 17 oktober 2020 kunt u een reparatie aanmelden. Stuur een e-mail naar repaircaferhenen@gmail.com en geef aan om wat voor reparatie het gaat. Geef een zo goed mogelijke beschrijving van het product en het defect. Geef bij een apparaat aan om welk merk en type het gaat. Stuur zo mogelijk een foto mee.

In de week van de reparatiemiddag sturen we een berichtje over onze planning. Mogelijk kunnen we niet alle aanvragen honoreren. Indien u wel wordt uitgenodigd om langs te komen geven we een aanlevertijdstip af. Apparatuur moet huishoudelijk gereinigd worden voor aanlevering en zonder disposable stofzakken of  filters. Naaiwerk alleen voor schone kleding en aangegeven maatvoering; er worden geen pasmetingen uitgevoerd op personen. Pakweg 5 kwartier na het inleveren kunt u uw materialen weer afhalen. Nadere instructies volgen bij inlevering.

Wij hanteren de algemene Covid-19 maatregelen. Bezoekers houden tenminste 1,5 meter afstand en dragen mond-neus-masker.

De middag gaat alleen door indien de omstandigheden dit toelaten. Indien er aanvullende maatregelen vanuit de overheid volgen kunnen/moeten we de reparatiemiddag mogelijk alsnog laten vervallen.