Nieuwsoverzicht

Wijziging datum reparatiemiddag december

Geplaatst op: 12-11-2023

In december zal de reparatiemiddag niet worden gehouden op de vierde vrijdag. Vanwege de kerstdagen wordt de reparatiemiddag gehouden op 15 december!


reparatiemiddag 27 oktober

Geplaatst op: 25-09-2023

Op vrijdag 27 oktober is er opnieuw een reparatiemiddag.

Gelukkig blijven we als repaircafé groeien.  Ook PC's en laptop's zijn nu welkom. Wel graag complete set meenemen.

Nu de wintertijd al weer begint is het de hoogste tijd om eens naar de fietsverlichting te kijken. Werkt alles nog goed? Als dat toch niet het geval is, kom dan 27 oktober eens langs in ons repair café. Dan kunnen we gezamenlijk bekijken wat er aan de hand is en het zo mogelijk verhelpen.


Repaircafé in de zomermaanden

Geplaatst op: 31-05-2023

Dit jaar zullen we voor het eerst ook in de zomermaanden onze reparatiemiddagen houden op de 4e vrijdag van de maand. Dankzij de toename van het aantal vrijwilligers kunnen we al die middagen voldoende bezetting organiseren.

De middagen worden gehouden in de Westpoort maar in augustus zijn we te gast in de Tollekamp. Die middag geven we speciale aandacht aan de rollator controle. Kom die middag dus langs in de Tollekamp en laat die rollator controleren, afstellen of repareren. Natuurlijk zijn ook andere herstellingen/reparaties welkom!


Voorjaar 2023. Kom langs!

Geplaatst op: 08-03-2023

Op 24 maart is er weer een reparatiemiddag van Repair Cafe Rhenen.

Deze middag geven we, naast de gebruikelijke reparaties, speciaal aandacht aan het controleren en slijpen van (tuin)gereedschap. Uiteraard verrichten we deze middag ook kleine herstellingen aan kleding en dergelijke. Een mooide gelegenheid om,  voordat het voorjaar begint, de kastinhoud nog eens kritisch te bekijken.

Kom langs in de Westpoort, zij-ingang aan de Veerweg 1, Rhenen. Wij starten om 13.30 uur en goederen kunnen worden aangemeld tot uiterlijk 15.30 uur, want we stoppen om 16.00 uur met de werkzaamheden. Samen bekijken we hoe de goederen weer in een goede conditie mee naar huis kunnen worden genomen.


Reparatiemiddag op 24 februari 2023

Geplaatst op: 15-02-2023

Hebt u ook nog spullen liggen met een klein mankement die mogelijk eenvoudig kunnen worden gerepareerd? Kom langs in ons Repair Cafe om samen te bekijken of en hoe e.e.a. weer goed kan worden gebruikt. Kleding en textiel, speelgoed, gereedschap, huishoudelijke en elektrische apparaten, te vaak worden ze vroegtijdig weggegooid terwijl ze met een kleine reparatie nog uitstekend zijn te gebruiken.

Weggooien? Mooi niet! Kom langs op één van onze reparatiemiddagen, iedere 4e vrijdag van de maand tussen 13.30 u en 16.00 uur.


Reparatiemiddagen

Geplaatst op: 04-12-2022

In December is er vanwege kerst geen reparatiemiddag 

De eerstvolgende reparatiemiddag is op vrijdag 27 januari 2023


Reparatiemiddag op 25 november

Geplaatst op: 14-11-2022

Op 25 november is er weer een reparatiemiddag in de Westpoort, Veerweg 1, Rhenen. Nu het weer vroeger maar ook langer donker is willen we speciaal aandacht vragen voor, en geven aan, de fietsverlichting.

Tussen 13.30 uur en 15.15 uur kunt u langskomen met defecte goederen of kleding om vervolgens samen met ons aan de slag te gaan om te bekijken of reparatie of herstel mogelijk is. Wij zijn aanwezig tot 16.00 uur. 

 

 


Reparatiemiddag oktober

Geplaatst op: 18-10-2022

vrijdagmiddag 28 oktober zijn we weer aanwezig in de Westpoort.

Kom eens langs. Wij helpen graag. Kleine herstellingen aan allerlei goederen worden op deze middagen uitgevoerd. Van textiel en kleding, speelgoed, elektrische apparaten tot tuingereedschap. En nog veel meer....

Kom ook eens langs op facebook, bekijk en volg onze activiteiten. Repareren is niet alleen leuk maar ook nuttig. Weggooien? Mooi niet. Bezoek een repair cafe.


Reparatiemiddag op 23 september 2022

Geplaatst op: 15-09-2022

Vrijdagmiddag 23 september houden we weer een reparatiemiddag in de Westpoort, Veerweg 1 in Rhenen.

Kom eens langs met dat defecte huishoudelijke apparaat of kledingstuk dat maar in de kast blijft omdat het net niet meer helemaal in orde is. Andere defecte goederen kunnen natuurlijk ook in aanmerking komen. Samen kunnen we bekijken of en hoe reparatie mogelijk is. En natuurlijk is er koffie of thee voor iedere bezoeker.

We zijn er vanaf 13.30 uur tot 16.00 uur. Goederen inleveren tot ongeveer 15.15 uur. Tot ziens! 


Alle berichten in het archief bekijken