Home > Nieuws

23 juli 2021 reparatiemiddag in de Westpoort

Gepubliceerd op: 2021-07-17 21:25:35

Op 23 vrijdag juli 2021 is er weer een reparatiemiddag in de Westpoort. 

Deze middag is bezoek mogelijk zonder afspraak vooraf. Goederen kunnen worden aangeleverd na 13.30 uur tot 14.45 uur.  Bij het afgeven van de goederen wordt getekend voor de reparatievoorwaarden van het Repair Café.  Tevens is een (mobiel) telefoonnummer nodig zodat eventueel kan worden gebeld voor overleg of een aangepaste ophaaltijd.  Vervolgens geven de ontvangstmedewerker(s) een tijdstip waarop de goederen naar verwachting weer kunnen worden opgehaald.

Bij het afleveren is het van belang dat de Covid-19 regels goed worden gehanteerd. Hou 1,5 m afstand en desinfecteer de handen bij binnenkomst. Draag bij de aflevering zoveel mogelijk een mond-neus masker .  Zorg dat goederen huishoudelijk schoon worden ingeleverd. Verwijder vooraf materialen als wegwerp -stofzakken en  -filters. Indien er al een paar bezoekers binnen zijn graag buiten wachten om drukte binnen te voorkomen.  Het is helaas nog niet mogelijk om aanwezig te blijven tijdens de reparaties.

Repair Café Rhenen is te vinden in de Westpoort, zijingang aan de Veerweg 1, Rhenen en bereikbaar via e-mail, repaircaferhenen@gmail.com. Zie ook facebook of sociaal portaal "samen.rhenen.nl"