Nieuwsoverzicht

Reparatie- en herstelmiddag op vrijdag 27 mei 2022

Geplaatst op: 06-05-2022

Op vrijdagmiddag 27 mei is er weer een reparatiemiddag. 

Samen kunnen we dan bekijken of de goederen, zoals kleding, huishoudelijke apparatuur, tuingereedschap enz.,  nog weer hersteld kunnen worden. Goederen schoon inleveren en zelf vooraf vuile vervangingsmaterialen als filters of stofzakken eerst vervangen. Inleveren kan vanaf 13.30 u tot ongeveer 15.15 u. We zijn aanwezig tot 16.00 voor de herstelwerkzaamheden.


Gevraagd!

Geplaatst op: 15-04-2022

Repair café's kunnen worden gehouden dankzij de inzet van vrijwilligers. Bij ons Repair Café in Rhenen willen we de reparatiemiddagen graag blijven organiseren. Met name het groeiende aanbod aan reparaties van elektronische (huishoudelijke) apparatuur lijkt een uitdaging.  Nieuwe reparateurs zijn daarom zeer welkom. Bovendien willen we graag meer aan promotie doen.  Denk aan het gebruik van website en social media, bijv. facebook, en het opstellen van krantenartikelen. 

Belangstelling om als vrijwilliger aan de slag te gaan? Stuur ons een berichtje of kom zelf eens kijken op een reparatiemiddag in de Westpoort.


Reparatiemiddag op 22 april 2022

Geplaatst op: 03-04-2022

Vrijdag 22 april is er weer een reparatiemiddag in de Westpoort van 13.30 tot 16.00 uur

Goederen zijn aan te bieden tot ongeveer 15.15 uur


reparatiemiddag 22 april 2022

Geplaatst op: 29-03-2022

Reparatiemiddag op 25 februari 2022

Geplaatst op: 14-02-2022

Vrijdag 22 februari 2022 houden we weer een reparatiemiddag in de Westpoort, Veerweg 1, Rhenen.

Goederen zijn in te leveren tussen 13.30 uur en 15.15 uur en kunnen uiterlijk 16.00 uur weer worden opgehaald. Bij afgifte geven we aan vanaf welk tijdstip afhalen mogelijk is.


Reparatiemiddag op 28 januari 2022

Geplaatst op: 20-01-2022

Repair Café Rhenen.

Op vrijdagmiddag 28 januari wordt in de Westpoort  weer een reparatiemiddag gehouden. Wij zijn om 13.30 uur aanwezig. Goederen kunnen worden ingeleverd tot 15.15 uur.

We hanteren de geldende Coronamaatregelen.  Draag een mondneusmasker en zorg voor 1,5 m afstand!  Desinfecteer de handen bij binnenkomst.

Na het inleveren van de goederen, en het tekenen voor de reparatievoorwaarden, geven wij een tijdstip waarop ze  weer kunnen worden opgehaald. We noteren graag een telefoonnummer.

Wij verzorgen kleine herstelwerkzaamheden aan bijvoorbeeld kleding, fiets(verlichting) en speelgoed alsmede huishoudelijke en elektrische  apparatuur. Deze kunnen in veel gevallen, voor zover geen vervanging nodig is, deze middag (kosteloos) worden uitgevoerd.  Eventueel wordt een reparatieadvies gegeven.

Kleine herstelwerkzaamheden aan kleding en dergelijke pakken we ook graag weer op. Maar deze goederen wel schoon inleveren . Vòòr het inleveren van apparaten, materialen als stofzakken en andere wegwerp materialen verwijderen en (bij voorkeur) vervangen. Hoewel we reparaties graag samen met u willen uitvoeren is dit,  vanwege Corona,  deze middag niet mogelijk.

Adres: Westpoort, Veerweg 1, Rhenen, iedere 4e vrijdagmiddag v.d. maand.  Mail: repaircaferhenen@gmail.com. Voor informatie:  samen.rhenen.nl,  facebook, of onze website www.repaircaferhenen.nl.


Reparatiemiddagen in oktober en november 2021

Geplaatst op: 08-10-2021

Op vrijdagmiddag 22 oktober en 26 november hopen we weer een reparatiemiddag te houden in de Westpoort aan de Veerweg 1 in Rhenen.

De vrijwilligers die kleine kledingreparaties uitvoeren zijn ook (weer) aanwezig om u te helpen bij kleine defecten. Wel de kleding schoon aanleveren!

Wij ontvangen u graag vanaf 13.30 uur.  Na het inleveren kunt u waarschijnlijk nog niet aanwezig blijven om het reparatieproces samen uit te voeren. In dat geval ontvangt u informatie omtrent een ophaaltijd. Laat dan ook uw telefoonnummer even achter, zodat we u kunnen bereiken.

Tot ziens op 22 oktober of 26 november.


Geplaatst op: 02-08-2021

 

 

 


23 juli 2021 reparatiemiddag in de Westpoort

Geplaatst op: 17-07-2021

Op 23 vrijdag juli 2021 is er weer een reparatiemiddag in de Westpoort. 

Deze middag is bezoek mogelijk zonder afspraak vooraf. Goederen kunnen worden aangeleverd na 13.30 uur tot 14.45 uur.  Bij het afgeven van de goederen wordt getekend voor de reparatievoorwaarden van het Repair Café.  Tevens is een (mobiel) telefoonnummer nodig zodat eventueel kan worden gebeld voor overleg of een aangepaste ophaaltijd.  Vervolgens geven de ontvangstmedewerker(s) een tijdstip waarop de goederen naar verwachting weer kunnen worden opgehaald.

Bij het afleveren is het van belang dat de Covid-19 regels goed worden gehanteerd. Hou 1,5 m afstand en desinfecteer de handen bij binnenkomst. Draag bij de aflevering zoveel mogelijk een mond-neus masker .  Zorg dat goederen huishoudelijk schoon worden ingeleverd. Verwijder vooraf materialen als wegwerp -stofzakken en  -filters. Indien er al een paar bezoekers binnen zijn graag buiten wachten om drukte binnen te voorkomen.  Het is helaas nog niet mogelijk om aanwezig te blijven tijdens de reparaties.

Repair Café Rhenen is te vinden in de Westpoort, zijingang aan de Veerweg 1, Rhenen en bereikbaar via e-mail, repaircaferhenen@gmail.com. Zie ook facebook of sociaal portaal "samen.rhenen.nl"


Reparatiemiddag 28 mei 2021. Alleen op afspraak

Geplaatst op: 17-05-2021

Op 28 mei houden we weer een reparatiemiddag. Vanwege Covid-19 alleen op afspraak.

Aanmelding via e-mail: repaircaferhenen@gmail.com

Geef bij het aanmelden op waarover het gaat, incl. type, omschrijving van het probleem en zo mogelijk een foto. 

Doe de aanmelding voor zaterdag 22 mei om 15.00 uur

We kunnen (nog) geen kledingreparaties in ontvangst nemen. Uiterlijk donderdag 27 mei geven we door of we de reparatie kunnen inplannen en, zo ja, op welk tijdstip op vrijdagmiddag 28 mei.  Het defecte artikel op dat tijdstip inleveren en daarbij de algemene Covid-19 preventiemaatregelen in acht nemen; desinfecteer de handen bij binnenkomst, draag een mondkapje en neem tenminste 1,5 m afstand in acht. Goederen huishoudelijk reinigen voordat ze worden ingeleverd. Bij het inleveren verstrekken wij de reparatievoorwaarden waarvoor moet worden getekend en geven we een ophaaltijd, later die middag, af. 


Alle berichten in het archief bekijken